Dragnea, către Ponta: Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Florian Coldea

Data publicării:
DRAGNEA PONTA CONGRES agerpres_8050941
Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, declaraţia lui Victor Ponta potrivit căreia îi ducea „prietenului său” Florin Coldea sticle de vin „Opus One”, spunând că el nu este „nici naş, nici fin” pentru fostul director adjunct al SRI, informează News.ro.

DRAGNEA PONTA CONGRES agerpres_8050941
Foto: Agerpres

Chestionat dacă îi ducea sticle cu vin lui Florian Coldea, liderul PSD a evitat să comenteze, spunând doar că „nu este nici naş, nici fin” cu fostul director adjunct al Serviciului Român de Informaţii.

Victor Ponta a scris duminică, pe Facebook, că nu ar comenta "minciunile şi prostiile Cârmaciului din Teleorman" pentru că sunt lucruri mai importante de făcut, dar trebuie să răspundă "la nişte murdării şi aberaţii”.

„Să comentez minciunile şi prostiile «Cârmaciului» din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de făcut! Dar înţeleg frustrarea şi laşitatea cu care sunt atacat non stop. Văd că încă sunt oameni suficient de orbi sau minţiţi care spun să nu îl mai atac pe Dragnea - dragii mei, vă rog citiţi că eu doar AM RĂSPUNS la nişte murdării şi aberaţii!”, a precizat deputatul PSD.

Ponta a mai spus că Liviu Dragnea îi ducea sticle de vin „Opus One” fostului director adjunct al SRI, Florian Coldea.

„Mă duc să îmi primesc «plata» de la Băsescu, Soros şi SRI! Încep cu SRI că acolo sigur au mai rămas din sticlele de vin «Opus One» pe care le ducea «prietenul» Liviu pentru prietenul lui Florin!”, a conchis Victor Ponta. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminică seara, că a observat în ultima perioadă o serie de atacuri „coordonate” împotriva sa, atât din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cât şi din partea unor jurnalişti de la diferite publicaţii, afirmând că scopul acestora este vulnerabilizarea sa şi influenţarea procesului de abuz în serviciu în care este judecat.

„Nu sunt numai din partea lui Victor Ponta (atacurile – n. red.). e o anumită coorodonare. Poate să fie o simplă coincidenţă. Ponta, Băsescu, Daniel Constantin, jurnalişti de la Evenimentul Zilei, B1, Hotnews, alte site-uri, publicaţii (…) Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat. E o abordare securistă la unele anchete jurnalistice, care nu spun nimic, croşetează cu neadevăruri. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI, alţii că ar fi de la Soros, pe care l-am atacat şi o să-l atac până când ţara asta va scăpa de influenţa acestui om nefast”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat care este scopul acestor atacuri la adresa sa, liderul PSD a spus că vor să-l vulnerabilizeze.

„Să mă slăbească. Să influenţeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia unui om rău şi să influenţeze decizia judecătorilor (…) Se urmăreşte destabilizarea mea şi a PSD. O destabilizarea puternică a mea ar însemna o destabilizarea a PSD şi a guvernării. E visul lor”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri