Dragnea: "Ceea ce este bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituțional"

Data publicării:
LIVIU DRAGNEA - PRESEDINTE INTERIMAR PSD - CONFERINTA DE PRESA
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Legea celor 102 taxe nefiscale a fost declarată constituţională, după ce actul normativ fusese atacat la CCR de preşedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea a reacţionat pe Facebook.

LIVIU DRAGNEA - PRESEDINTE INTERIMAR PSD - CONFERINTA DE PRESA
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

"Decizia de astăzi a Curții Constituționale privind eliminarea celor #102taxe este o nouă dovadă că ceea ce este bun pentru oameni nu are cum să fie neconstituțional. Este a DOUA dovadă că cei care au atacat aceste legi bune au avut doar o miză electorală. Au crezut că, dacă blochează cele două legi,#PSD va pierde voturi în alegeri. A fost însă un calcul greșit, iar totul s-a întors împotriva lor. Sper ca președintele Iohannis să accepte rezultatul și să promulge cât mai repede cele două legi. Mă bucur pentru români și îi asigur din nou că am prevăzut în bugetul pentru 2017 atât eliminarea celor 102 taxe, cât și majorările de venituri cu 15% pentru dascăli și medici", susţine Liviu Dragnea. 

În sesizarea înaintată judecătorilor CCR, şeful statului aprecia că eliminarea acestor taxe ar putea afecta supraviețuirea unor instituții publice și ar avea un impact prea mare asupra bugetului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri