Dragnea: Comisia Europeană e mințită „picătură cu picătură”

Data actualizării: Data publicării:
EC Berlaymont Headquarters Unveiled In Brussels
Foto: Guliver/GettyImages

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a găsit explicaţii pentru criticile venite de la Bruxelles: Comisia Europeană este minţită, a spus el într-o emisiune televizată.

"Minciună dusă picătură cu picătură şi de aici, din ţară şi de la Bruxelles şi de către europarlamentari, dar şi de către funcţionari de acolo. Îi spun d-lui comisar, îi spune d-lui director general şi se creează aşa, o reţea. Cum e posibil ca Delegaţia Comisiei Europene din România să transmită informaţii false? Transmise la toţi comisarii europeni”, a spus Liviu Dragnea la Antena3.

„Din declaraţiile recente ale noului premier - şi asta era cu o zi înainte de 24 ianuarie, doamna Dăncilă nu făcuse niciun fel de declaraţii - a evitat presa Viorica Dăncilă - rezultă că în timpul mandatului său guvernul va solicita rapiditate în ceea ce priveşte atât adoptarea legilor justiţiei, care sunt adoptate, cât şi o versiune revizuită a Codului penal şi de procedură penală. Câte alte minciuni de genul ăsta s-or mai fi spus anul ăsta? Sigur că mie nu mi se pare absolut deloc corect şi cinstit faţă de România, asta e ideea", a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri