Dragnea: Comisia SRI trebuie să-l cheme pe Hellvig

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea fb

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, afirmă că este nevoie de anchetarea de către comisia parlamentară de supraveghere a SRI a legăturilor dintre omul de afaceri Sebastian Ghiţă şi directorul adjunct al Serviciului, Florian Coldea.

liviu dragnea fb

Liviu Dragnea susţine că Eduard Hellvig, directorul SRI, nu are cum să evite audierea în comisii.

Trebuie să-l cheme pe Hellvig şi el cred că îşi doreşte. Orice neanchetare duce la amplificarea acestui mister. O audiere făcută profesionist în beneficiul tuturor. Cred că în Comisia SRI, Hellvig va avea posibilitatea să răspundă la întrebări şi să lămurească multe lucruri care trebuie lămurite”, a declarat Liviu Dragnea la un post de televiziune.

El a precizat că SRI a avut deja de pierdut ca imagine din scandalul legat de relaţiile dintre Sebastian Ghiţă şi Florian Coldea, iar răspunsurile trebuie oferite repede comisiei.

”Comisia de control a SRI are atribuţii foarte mari, au tot ce trebuie pentru a exercita controlul în mod cinstit, corect şi legal”, a adăugat Dragnea, citat de News.ro. Întrebat dacă este posibil ca cei de la SRI să evite să dea răspunsurile cerute de comisie, liderul PSD a răspuns: ”N-au cum să nu vină”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri