Dragnea, cu elicopterul la Ţebea. Conexiunea cu "Brazilia"

Data actualizării: Data publicării:
dragnea-elicopterul-2
Foto: Glasul Hunedoarei

"Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulți. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors", scrie publicaţia locală, Glasul Hunedoarei

dragnea-elicopterul-2
Foto: Glasul Hunedoarei

Potrviti jurnaliştilor hunedoreni, Dragnea "a ajuns pe aerodromul din Săulești încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu", cele două zboruri fiind făcute "cu un elicopter privat al firmei Cobrex Trans, din Brașov". 

Articolul integral, pe Glasul Hunedoarei.

Iată ce scria Rise Project despre Cobrex, într-una din investigaţiile de anul acesta despre afacerile familiei Dragnea şi conexiunile cu Brazilia: "Potrivit documentelor studiate de RISE, există o relație directă de afaceri între compania lui Gheorghiaș, Tel Drum SA și Cobrex. Tel Drum a făcut cel puțin o plată de 41150 de lei către firma de transport aerian în 2010. Cobrex îi aparține omului de afaceri Constantin Apăvăloaie, pilot devenit celebru anul trecut după ce a reușit să salveze o turistă care căzuse într-o crevasă în munții Bucegi. Cobrex a jucat de-a lungul anilor un rol important în campaniile electorale ale PSD. De pildă, firma a pus un elicopter la dispoziția lui Mircea Geoană, în campania electorală din 2009, când acesta a încercat să devină președinte al României".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri