Dragnea: Dacă Guvernul nu cere desecretizarea protocoalelor cu SRI, poate cerem noi, de la Parlament

Data publicării:
Liviu Dragnea PSD_agerpres_8326936
Foto: Agerpres

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că, dacă instituţiile care au încheiat protocoale cu SRI sunt „de bună credinţă”, ar putea decide să le desecretizeze şi să ceară avizul CSAT, iar dacă Guvernul nu va cere desecretizarea, există posibilitatea ca Parlamentul să facă această solicitare.

Liviu Dragnea PSD_agerpres_8326936
Foto: Agerpres

Să mai existe motive pentru ca nişte protocoale în nişte instituţii să nu fie desecretizate, pentru a nu vedea ce conţin acele protocoale, dar eu cred că până la urmă lucrurile vor ieşi la iveală, nu atât de repede cât speram, dar vor ieşi”, a spus Liviu Dragnea la un post de televiziune, citat de News.ro.

Întrebat dacă desecretizarea protocoalelor poate fi un subiect de discuţie la Cotroceni, la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, liderul PSD a spus: „Nu văd de ce să fie un subiect de discuţie sau de negociere. Aici sunt instituţii care au încheiat acele protocoale. În mod normal, dacă sunt de bună credinţă instituţiile respective şi dacă acele protocoale nu conţin nimic ilegal sau neconstituţional, amândouă pot decide de comun acord să le desecretizeze şi să ceară avizul CSAT”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri