Dragnea, despre candidatura la prezidențiale: Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara

Data actualizării: Data publicării:
Liviu Drangea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens, potrivit MEDIAFAX.

Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a adăugat el. „Am văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candidatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit MEDIAFAX. El a mai afirmat că susține în continuare ca alianța PSD-ALDE să aibă un candidat comun. „Cred că vom ajunge la acest rezultat. Așa că nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică seara”, a conchis liderul social-democraților.

Liviu Dragnea a spus marți, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidențialele din toamnă, că PSD se va pronunța pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare. Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, despre declarația liderului PSD Liviu Dragnea legată de o eventuală candidatură la prezidențiale, că este convinsă că va exista o discuție despre acest subiect în partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri