Dragnea, despre Colectiv: Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate am citit invenții

Data actualizării: Data publicării:
dragnea nervos

Liviu Dragnea a făcut marți declarații care pot fi interpretate că el crede în teoria conspirației, potrivit căreia incendiul de la Colectiv a fost pus. „Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții”, s-a apărat el.

Președintele PSD a spus că cei care au murit în urma încendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”.

„Am o mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu știu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul, pentru că sunt atât de multe variante pe piaţă. Le doresc putere, să trăiască cu această durere. Familiilor celor care au murit le transmit condoleanțe și poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni”, a spus Dragnea.

„Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el.

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea.

Întrebat dacă sistemul medical românesc ar face față acum unei tragedii de asemenea proporții, el a spus că „sper să nu mai avem așa ceva, nicio țară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla”.

„Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți”, a subliniat liderul PSD.

„Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții. Dar poate nu e clar pentru mine”, a mai spus Liviu Dragnea.

Astăzi, premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnalişti dacă are un mesaj pentru victimele din Colectiv, însă nu a răspuns întrebării şi a plecat (VIDEO).

Digi24 marchează astăzi trei ani de la tragedia „Colectiv” cu un maraton jurnalistic presărat cu reportaje, mărturii, dezbateri și interviuri. Edițiile speciale ale emisiunilor Jurnalul de seară și Imparțial fac bilanțul celor trei ani fără răspunsuri și fără vinovați. Călătorim în timp, alături de martorii evenimentului, pentru a afla ce putem face în viitor ca să evităm asemenea pierderi.

Citiți și 3 ani de la Colectiv. Cine erau cei 64 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri