Dragnea, despre proteste: Un conflict creat artificial și susținut prin manipulare externă

Data publicării:
liviu dragnea fb

Liviu Dragnea a vorbit, într-o emisiune televizată, despre manifestațiile anti-OUG 13 din Piața Victoriei și a susținut că a stopat „mitingul mare” al PSD pentru a nu escalda „un conflict oricum creat creat artificial şi susţinut printr-un mecanism, printr-o maşinărie de manipulare ultraprofesionistă care nu a fost născută în România”.

liviu dragnea fb

În ce priveşte mitingul mare, îmi asum eu şi nu regret că n-am lăsat să vină un miting mare în Bucureşti, pentru că n-am vrut să se escaladeze un conflict oricum creat creat artificial şi susţinut printr-un mecanism, printr-o maşinărie de manipulare ultraprofesionistă care nu a fost născută în România şi care a fost folosită. Am tot primit în ultimele zile studii comparative cu proteste din America şi din alte ţări. Acelaşi tip de mesaje şi de afişe, foarte multe asemănări. În schimb, mitingurile judeţene care au început nu vor fi oprite de către mine”, a declarat președintele PSD.

În același timp, nu este exclus un miting mare al PSD, nu neapărat împotriva cuiva, un miting care să susţină începerea unei discuţii serioase despre chestiuni profunde din sistemul de justiţie, din relaţionarea dintre organe judiciare şi alte instituţii: dacă este sănătos, dacă nu este sănătos, despre rolul președintelui, despre separația puterilor în stat, despre ce stat vrem să avem peste zece ani de zile, dacă vrem să avem un stat poliţienesc sau un stat democratic”, a adăugat Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri