Dragnea, despre spionajul din PSD: Doamna Firea ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi

Data actualizării: Data publicării:
dragnea firea psd

Liviu Dragnea a vorbit marți după-amiază despre acuzațiile grave aduse de Gabriela Firea, după CEx-ul PSD de la Neptun. Despre faptul că ministrul Carmen Dan ar fi spionat-o pe Gabriela Firea, Liviu Dragnea a spus că „sunt afirmații grave, ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi”.

Să vedem mai întâi pentru ce o cheamă”, a spus Liviu Dragnea, marți după amiază, despre faptul că Gabriela Firea va fi audiată ca martor, marți, la Parchetel General în ancheta despre violențele de la protestul diasporei.

Președintele PSD a fost întrebat și despre acuzațiile primarului general, conform cărora Carmen Dan ar fi spionat-o și că a venit la CEx cu discuțiie private de pe WhatsApp, adăugând că statul paralel ar fi în PSD. El a criticat însă o jurnalistă pentru modul în care a adresat întrebarea.

Ne spionăm noi între voi? Mi-am adus aminte că avem aceeași vârstă și că ne putem tutui”, a răspuns Dragnea.

El a continuat ulterior și a afirmat că „sunt afirmații grave, ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi”.

Despre momentul huiduielilor de pe Arena Națională și clipul lansat de mai multe filiale PSD că de fapt ar fi fost huiduită Simona Halep, președintele PSD a spus că nu e într-o dispută cu Gabriela Firea. „E o aberaţie, chiar mă doare”, a adăugat el.

Liviu Dragnea a mai spus că Gabriela Firea „se situează în zona celor care lovesc și critică PSD”.

Eu nu sunt în dispută cu doamna Firea. Nu mai comentez absolut nimic ce spune doamna Gabriela Firea, pe care am propus-o și susținut-o pe acel post, până când o să-mi schimb această decizie”, a precizat el.

Jurnaliștii i-au adus aminte liderului PSD o declarație mai veche, în care afirma că în PSD sunt agenți acoperiți și a fost întrebat dacă mai sunt.

Eu cred că da. Nu mai știu câți mai sunt, dar cred că mai sunt”, a răspuns el.

Întrebat dacă Gabriela Firea este un agent acoperit, Dragnea a răspuns: „Nu m-am gândit la doamna Firea ca făcând parte din această categorie.”

Totodată, președintele PSD a spus că, dacă ar ști câți acoperiți ar mai fi în PSD, ar dezvălui acest lucru. „Dacă aș ști, aș spune imediat”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri