Dragnea, despre Tudose: Om pragmatic, are energie; îi pune la treabă pe miniștri

Data publicării:
170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea mihai tudose

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că premierul Mihai Tudose este un om pragmatic, cu energie, care îi pune la treabă pe miniștri și comunică, menționând că întârzierile din programul de guvernare încep să fie recuperate.

170710_SEDINTA_COALITIE_GUVERNAMANT_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea mihai tudose
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

"E prematur, perioada e foarte scurtă și este prematur să fac o astfel de evaluare, dar pe Mihai Tudose îl știu, nu l-am descoperit în ziua în care l-am propus. E un om care muncește, un om pragmatic, are energie, sper să-și țină nivelul de energie, îi pune la treabă pe miniștri, comunică cu ei și este preocupat, ca toți membrii Cabinetului sper, să se recupereze întârzierile. Și încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat, unele chiar erau lăsate pur și simplu, unele inițiative și măsuri din programul de guvernare. Deci cred că va fi bine", a afirmat Dragnea la un post de televiziune, citat de Agerpres.

El a adăugat că le-a spus tuturor membrilor Guvernului că nu va avea cu ei o relație bazată pe prietenie, ci pe rezultate.

"Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relația dintre mine și ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem dușmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecțiune, vor prima rezultatele. Pe mine și pe noi, ca partid și coaliție, ne interesează rezultatele, deci va fi o relație bazată strict pe cifre și pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni și care are ca obiective principale mai mulți bani în buzunarele românilor, o țară dezvoltată", a afirmat liderul PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri