Dragnea e mulțumit de ministrul Transporturilor, deși Tudose l-a criticat

Data publicării:
Liviu Dragnea PSD agerpres-1

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat mulțumit de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și a Cabinetului Mihai Tudose. A arătat, în schimb, că a fost nemulțumit de activitatea fostului ministru PNL al Transporturilor, Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea PSD_agerpres_8326936
Foto: Agerpres

Întrebat cum comentează intenția PNL de a depune o moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor, Dragnea a spus:„Eu sunt mulțumit (n.r. - de activitatea lui Răzvan Cuc). N-am fost mulțumit de activitatea ministrului Orban cât a fost la Transporturi și, dacă vrea detalii, îl invit la o discuție. Dacă vrea detalii, dar să se gândească serios”, a spus Dragnea, la Călărași.

În context, el s-a arătat mulțumit de activitatea Guvernului.

„E în regulă și cu premierul și cu Guvernul, lucrează, sunt în grafic, au recuperat mare parte din ceea ce era de recuperat, lucrurile funcționează în regulă. Erau foarte multe întârzieri, măsuri neadoptate, proiecte de lege, proiecte de hotărâri de guvern, ordine de miniștri care trebuiau adoptate și n-au fost adoptate și puneau în pericol până la urmă veniturile care să ne asigure să finanțăm tot ceea ce am prevăzut ca și măsuri sociale și ca și facilități fiscale pentru persoane fizice și, în special, pentru mediul de afaceri”, a menționat liderul PSD.

Zilele trecute, premierul Mihai Tudose și-a arătat nemulțumirea față de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, având în vedere că acesta a prelungit mandatul conducerii TAROM. Premierul a decis, de asemenea, să-și trimită Corpul de control la Tarom și la Compania Națională de Investiții, societatea care funcționează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale. Adică, sub controlul lui Sevil Shhaideh, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea.

 „Dacă v-aș spune acum dumneavoastră, credeți că controlul ar mai avea vreun rost? Nu. A fost o reclamație, o sesizare care, iertați-mă, dar așa se procedează. Când vine o hârtie de genul acesta, trimiți Corpul de control să vezi dacă e sau nu adevărat”, a spus prim-ministrul Mihai Tudose despre nemulțumirile care au dus la această decizie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri