Dragnea îi răspunde lui Tăriceanu: Majoritatea nu se va pierde

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea si calin popescu tariceanu
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a răspuns marți dimineață partenerului de coaliție, Călin Popescu Tăriceanu. El l-a asigurat pe liderul ALDE că „majoritatea nu se va pierde”.

Liviu Dragnea a spus că nu sunt justificate îngrijorările ALDE cu privirea la posibila pierdere a majorității din Parlament.

Dar eu știu că domnul Tăriceanu a făcut o declarație în timpul zilei că nu e preocupat de pierderea majorității. Majoritatea nu se va pierde”, a răspuns Liviu Dragnea, marți dimineață, la Parlament, întrebat de jurnaliști despre afirmația făcută luni seară de Călin Popescu Tăriceanu cu privire la îngrijorările din ALDE potrivit cărora există riscul pierderii majorității parlamentare de către coaliția PSD-ALDE.

„Am avut câteva discuţii cu colegi de-ai mei care au venit, evident, preocupaţi, îngrijoraţi pentru următorul lucru: stau şi îşi pun problema dacă nu cumva majoritatea din Parlament va fi afectată. Nu vă ascund că şi preocuparea mea este tot în acest sens”, a spus liderul ALDE, luni seară, după noile excluderi din PSD.

Senatorul Adrian Ţuţuianu şi secretarul general al PSD, Marian Neacşu, au fost excluşi luni din partid în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri