Sari la conținut

Dragnea, întrebat cum va petrece 1 Mai: „Merg la pescuit”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că de 1 Mai va merge la pescuit. El a povestit cum petrecea în copilărie de 1 Mai, când mergea cu toţi elevii la acţiuni de defilare, și a spus că a fost comandant de detașament.

dragnea si stiuca

Liviu Dragnea a fost luna trecută în Deltă, împreună cu premierul Grindeanu. și a postat pe Facebook mai multe fotografii.

„Prin muncă. Sunt totuşi câteva zile libere şi mulţi colegi de-ai mei vor participa în sate, la oraşe, unde se organizează tot felul de acţiuni. Nu există o acţiune stabilită sau un pachet de acţiuni stabilit în partid pentru aceste zile. Au trecut vremurile alea”, a spus Liviu Dragnea.

La întrebările jurnaliștilor, el a spus că va merge „la pescuit aici, în România”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a povestit cum sărbătorea ziua de 1 Mai când era copil.

„Când eram mic ne îmbrăcam ca toţi elevii mici, în cămaşă albă, cu cravată. Era şi o băscuţă albă, eu aveam şi un şnur, că eram comandant de detaşament, se luau după note, şi mergeam la câteva acţiuni, după aia mergeam şi eu la pădure. Ce puteai să faci de 1 Mai? Mergeam în Zăvoi, pe Dâmbovnic, e un râu în nordul judeţului Teleorman unde mergeam la pescuit, dar la pescuit cu undiţa din trestie. De atunci am această boală”, a povestit Liviu Dragnea.