Dragnea, iritat de o întrebare a jurnaliștilor

Data actualizării: Data publicării:
dragnea cotroceni

Liviu Dragnea a fost întrebat, miercuri, de ce a propus ca premier o persoană care nu este de etnie română, după ce în timpul campaniei l-a ironizat pe Dacian Cioloş pentru că are prenume străin.

Președintele PSD a răspuns iritat că Sevil Shhaideh are cetăţenie română şi are toate drepturile unui cetăţean.

„Eu nu știu dacă cei care se uită la televizor au auzit această întrebare, care mi se pare de o gravitate foarte mare. Dumneavoastră considerați că Sevil Shaiddeh nu este cetătean român?”, a răspuns Liviu Dragnea, moment în care jurnalistul a replicat că nu.

Jurnaliştii au întrebat la rândul lor dacă Dacian Cioloş nu era cetăţean român, atrăgând atenţia că întrebarea se referea la etnie, nu la cetăţenie, Dragnea replicând: „Atunci nu are rost să puneţi această întrebare. Este cetăţean român care are toate drepturile”.

Liviu Dragnea a fost întrebat de ce a decis să propună drept premier pe Sevil Shhaideh, o persoană care nu este etnic român, după ce în timpul campaniei electorale l-a ironizat pe Dacian Cioloş pentru prenumele său Julien şi a acuzat în mai multe rânduri Guvernul că lucrează pentru străini, notează News.ro.

Sevil Shhaideh este de origine turcă. Ea se află la a doua căsătorie. După ce a fost căsătorită cu un medic din Constanța, ea s-a măritat acum cu un inginer sirian, care a lucrat o perioadă la Regia de Drumuri și Poduri Constanța.

Pentru că este musulmană, Nicușor Constantinescu și Liviu Dragnea au fost martori la căsătorie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri