Dragnea, ironic cu presa: Puteți să-mi dați și cu camerele-n cap, dar la baie să pot să merg singur

Data actualizării: Data publicării:
dragnea preaa

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat luni după-amiază că nu ştia că pe holul sălii de plen a fost pus un cordon restrictiv pentru ca jurnaliștii să nu mai poată fi în apropierea parlamentarilor, adăugând că astfel de decizii sunt luate de către secretarul general al Camerei. El a răspuns, ironic, că ziariștii pot să-l lovească cu aparatura, dar să-l lase să meargă singur la baie.

Jurnalist: Astăzi a apărut un țarc puțin mai încolo, nu știm cine își asumă această decizie, dacă știți dumneavoastră, ca președinte al Camerei Deputaților... de ce se vrea presa departe de parlamentari?

Liviu Dragnea: Luați-mă mai ușor...

Jurnalist: Știați de decizia de a se pune un țarc pentru presă?

Liviu Dragnea: Nu poate să fie decizia mea pentru că asta ține de Secretariatul General al Camerei și știți bine lucrul ăsta.

Jurnalist: Azi dimineață când am ajuns nu era...

Liviu Dragnea: Dumneavoastră ați discutat astăzi cu secretarul general al Camerei?

Jurnalist: Ba da. După ce a fost pus am discutat.

Liviu Dragnea: Nu fac eu întâlnirele dintre secretarul general și presă.

Jurnalist: Știați?

Liviu Dragnea: Nu! Răspunsul este nu. I-am transmis consilierei mele să vă transmită că eu tot aici o să vin să vorbesc. Știu că ați avut întâlniri și o să mai aveți cu secretarul general al Camerei să vă punți de acord pe niște chestiuni de circulație pe aici. Dar asta nu e problema mea și știți bine că nu eu decid asta.

Jurnalist: V-ați simțit agasat de noi, jurnaliștii?

Liviu Dragnea: Nu, nici vorbă! Puteți să-mi dați și cu camerele-n cap. Cum ați lovit alți parlamentari. Dacă așa înțelegeți să faceți presă, așa facem. Singurul lucru, cred că e puțin exagerat, dar pe care mi l-aș dori: la baie să pot să merg singur. În rest, nu e problemă. Că am înțeles că și pantofii vreți să știți... ce pantofi sunt, că sunt din bani publici. Cei mai ieftini: Otter. 200 și ceva, negri, tocul de 1,5 centimetri.

Măsuri restrictive pentru jurnalişti au fost luate la Camera Deputaţilor, de luni, odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, în holul forulului legislativ fiind instalat un "ţarc" pentru reporteri şi operatori. Reprezentanţii serviciului de pază spun că măsura este una administrativă, nedorind să comunice cine a luat decizia şi care este motivul.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri