Dragnea își caută aliați printre colegii din teritoriu

Data actualizării: Data publicării:
180108_CEX_PSD_022_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea va face un turneu prin judeţele din Moldova. Liderul PSD. Se va întâlni cu şefii de organizaţiilor teritoriale. Discuţiile au loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, unde premierul Mihai Tudose este aşteptat să vină cu propuneri concrete de restructurare a Guvernului.

Liviu Dragnea caută susținere pentru Comitetul Executiv Național care va avea loc la Iași, între 29 și 31 ianuarie și în care este așteptată o confruntare de idei cu Mihai Tudose, relatează Digi24.

Mâine, președintele PSD se va afla la Suceava, unde va participa la ședința organizației PSD de acolo, și este invitat la mai multe ședințe de partid care se vor desfășura în zona Moldovei în următoarele zile – Neamț, Vaslui, Botoșani și Bacău.

Se așteaptă ca la Comitetul Executiv Național de la finalul lunii să se voteze dacă va exista o restructurare a Guvernului, variantă pe care Liviu Dragnea nu o susține, dar pe care o promovează premierul Mihai Tudose. O altă temă de discuție este aceea a organizării unui congres extraordinar al partidului pentru stabilirea candidatului la prezidețiale, congres cerut de președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, dar cu care Dragnea nu este de acord.

Întâlnirile vin, de asemenea, la câteva zile după ce Bădălău le-a dat colegilor din partid o scrisoare în care vorbește despre „șubrezirea democrației interne” în PSD. Liviu Dragnea a spus că este vorba despre „un document bun”, care va fi discutat la următorul CExN al PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri