Dragnea, la jumătate față de partid în sondaje. Reacția unui lider PSD

Data actualizării: Data publicării:
170510_CEX_PSD_dragnea_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea (2)

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, confirmă declarațiile fostului premier Victor Ponta privind cota de popularitate a lui Liviu Dragnea în sondaje, mult mai scăzută decât cea a PSD.

Răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor, Neacșu a spus: „Asta este o problemă care îl preocupă pe Liviu Dragnea. În campanie dl Dragnea era foarte aproape, dar partidul, fiind o masă mai mare, pierde mai greu decât o persoană”.

Eu simt că Liviu Dragnea e în continuare locomotiva. Mai are multe de demonstrat. Sunt sigur că va reveni și eu cred că acolo unde a reușit dl Dragnea să aducă partidul nu a mai reușit nimeni”, a adăugat el.

Citește și ”Cine asigură monopolul puterii în România”

Fostul premier social-democrat Victor Ponta spunea duminică seara că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua probabil conducerea PSD.

Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (...) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD, Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta”, a spus Victor Ponta la Antena 3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri