Dragnea, noi atacuri la Opoziție: Sunt speriați că milioane de euro, în loc să fie furate, vor fi folosite pentru dezvoltarea țării

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Botoșani, la o conferință a organizației județene, cum programul de guvernare PSD-ALDE „crește România”. Liderul PSD nu a pierdut ocazia nici să atace din nou Opoziția. „Sunt speriați și că au început să iasă la iveală abuzurile pe care le-au comis”, precizează Liviu Dragnea.

dragnea_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„M-am tot gândit în ultima perioadă ce îi mână pe acești adversari ai noștri și ai României. În primul rând, le e frică că noi am putea să reușim, că reușita noastră înseamnă reușita României, că fiecare român va avea un trai mai bun și o creștere constantă a veniturilor. Sunt speriați că toate mafiile mai mici sau mari se vor destrăma, vor dispărea, și milioane de euro, în loc să fie furate, vor fi folosite pentru dezvoltarea acestei țări. Sunt speriați și că au început să iasă la iveală abuzurile pe care le-au comis.

Nu există în România vreun primar care să nu aibă vreun denunț făcut și pus la sertar. Le e frică de faptul că pensionarii s-ar putea să înțeleagă cine îi sprijină și cine a vrut să le taie pensiile. Într-o parte suntem noi, cu colegii de la ALDE, cu care am pus în practică un program de guvernare care crește România”, declară Liviu Dragnea, liderul PSD.

„De altă parte sunt alte partide care sunt toate conectate cu structuri: cu serviciile secrete, cu alte servicii tot secrete, cu un sistem mafiot, paralel, care nu vor controlul democratic al instituțiilor. Dacă cei care câștigă alegerile pleacă spinarea, predau parlamentul și guvernul securiștilor sunt cocoloșiți, deciziile se mută în mâna securiștilor. Ei hotărăsc ce antreprenor să bage la închisoare, ca să favorizeze o firmă străină.

Se pare că pentru prima dată, o forță politică, în urma alegerilor, a hotărât să nu predea puterea. Și de aici a început nebunia. Trebuie să le spunem oamenilor că trebuie să se continue programul de dezvoltare din Sănătate, am mărit salariile medicilor la un nivel apropiat de cel din Europa, iar ei revin în România și nu mai pleacă în străinătate. Am alocat sume uriașe pentru sănătate, dar nu putem accepta ca în spitale să fie mizerie”, precizează Liviu Dragnea.

Reporterii care se aflau vineri la Botoșani, la o conferință a organizației județene care avea loc la Casa de Cultură din oraș au surprins pregătirile care se făceau înainte de sosirea delegației de la București. Dacă în fața Casei de Cultură mai mulți tineri îmbrăcați în costume populare erau ținuți în ploaie, pe partea opusă a drumului se strânseseră și mai mulți protestatari, supravegheați de jandarmi, care strigau „PSD, ciuma roșie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri