Dragnea: Nu cred că Victor vrea să fie ministrul Justiției

Data actualizării: Data publicării:
ponta-dragnea

Liviu Dragnea spune că Victor Ponta poate ocupa orice funcție în Guvern, însă nu crede că fostul premier și-ar dori funcția de ministru al Justiției. Într-un mesaj pe Facebook, Ponta a întărit dimineață declarația președintelui PSD.

Nu cred că Victor vrea așa ceva. Dar eu am spus-o mai demult, Victor poate să ocupe orice poziție în orice guvern din România. Aici, totuși, un cuvânt important... de fapt, primul cuvânt trebuie să-l aibă șeful Guvernului, care după ce se va gândi la niște propuneri va trebui să le prezinte și partidelor din coaliție și, bineînțeles, președintelui, care le semnează”, a spus Liviu Dragnea, întrebat despre speculațiile potrivit cărora Victor Ponta ar outea ocupa portofoliul Justiției.

Întrebat dacă s-a gândit la un nume, Liviu Dragnea a răspuns: „Eu nu-s prim-ministru, știți bine că n-am putut să fiu prim-ministru.

Potrivit unor surse, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta s-au întâlnit ieri la Palatul Victoria. Nici actualul şi nici fostul premier nu au confirmat, până luni seară, această informaţie.

Pe de altă parte, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, a declarat că este posibil ca fostul premier să preia postul de ministru al Justiţiei.

Cu toate acestea, Victor Ponta a reacționat în legătură cu acest subiect, în această dimineață pe Facebook, că nu i-a propus nimeni această funcție.

Am spus că nu mă mai interesează și nu mai răspund la toate prostiile și bârfele "din piață" / dar pentru că oameni serioși m-au întrebat azi trebuie să precizez: nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva! Clar? Ultima dată când am am fost Ministru al Justiției am făcut numai greșeli!”, a scris el.

În data de 9 februarie, Florin Iordache a demisionat de la ministerul de resort, iar Ana Birchall - ministru delegat pentru Afaceri Europene - ocupă funcția de ministru interimar. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri