Dragnea nu infirmă remanierea Guvernului: „Confirm că va continua evaluarea”

Data actualizării: Data publicării:
170318_SORIN_GRINDEANU_TIMISOARA_20_INQUAM_PHOTOS_Cornel_Putan_Alin
Prim-ministrul Romaniei Sorin Grindeanu si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea participa la o conferinta de presa organizata in Sala Revolutiei a Palatului Administrativ din Timisoara.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că „ar fi o prostie” o remaniere a guvernului Grindeanu sau a unor miniștri. El a precizat că va continua evaluarea acestora și că, deși susține că nu vrea să plece niciun ministru, totul va depinde de evaluarea partidului.

„Nu putem discuta despre scaunul niciunui ministru, după ce se va termina această evaluare vom avea o discuție serioasă, mai important decât orice nume e programul de guvernare, programul a fost votat și programul are ca și obiectiv România”, a susținut Liviu Dragnea, întrebat dacă Sorin Grindeanu are scaunul de prim-ministru amenințat.

El a mai spus că „ar fi o prostie” o moțiune de cenzură asupra propriului guvern.

De asemenea, Dragnea a răspuns că nu există o ruptură între PSD și Guvern, în ciuda opiniilor foarte critice exprimate de Gabriela Firea, care, potrivit președintelui PSD, „vorbește în numele bucureștenilor”.

Totodată, Liviu Dragnea a afirmat că i-a spus lui Sorin Grindeanu să se abțină de la declarații politice.

„Nu cred că existat vreun ministru care să nu fi venit să vorbească cu mine sau cu colegii mei. Și eu așa vrea să aflu (de ce se discută de schimbarea lui Sorin Grindeanu, n.red.). Totul a pornit de la o declarație a lui Gabi Firea, care a exprimat câteva nemulțumiri. Eu nu am pronunțat remaniere. Pot să vă confirm că va continua evaluarea”, a mai spus liderul PSD.

Dragnea a mai precizat că „nu poate să discute despre” anumiți lideri ai coaliției care vor schimbarea unor miniștri.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri