Dragnea: Nu se impune un congres extraordinar în PSD

Data actualizării: Data publicării:
180108_CEX_PSD_023 dragnea_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Președintele social-democrat susține că nu există tabere în PSD și că nu se impune organizarea unui congres extraordinar în partid. Declarațiile au fost făcute la Vaslui, cu prilejul întâlnirii cu liderii social-democrați din Vaslui.

180108_CEX_PSD_023 dragnea_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Liviu Dragnea a declarat că nu există tabere în PSD şi că scandalul despre care vorbeşte presa este „mult mai mic decât se vede”.

Totodată, Liviu Dragnea a spus, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului.

De asemenea, întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, liderul social-democrat a afirmat că nu doreşte să comenteze acest aspect.

„Din ce am înţeles, că nu am văzut aseară, doamna ministru a ieşit cu nişte informaţii destul de bine fundamentate şi argumentate”, a spus Liviu Dragnea.

Tot vineri, vicepremierul Paul Stănescu a declarat că nu ar fi discutat „niciodată” cu președintele PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea ca el să fie nominalizat în fruntea Guvernului, în locul actualului premier, Mihai Tudose.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea face un turneu prin judeţele din Moldova pentru a se întâlni cu şefii de organizaţii teritoriale. Discuţiile au loc înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului de la Iași, unde premierul Mihai Tudose este aşteptat să vină cu propuneri concrete de restructurare a Guvernului.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, s-a pronunțat, zilele trecute, în favoarea organizării unui congres în PSD: „Cred că un Congres ar face bine sănătăţii partidului”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri