Dragnea: Nu suntem cobaii Europei. O să pedepsim orice firmă nemernică străină

Data publicării:
dragnea crop inquam octav ganea
Foto: arhivă InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Botoşani, că românii nu trebuie să mănânce produse agroalimentare mai proaste decât cele din Vest pentru că nu sunt cobaii Europei şi copiii românilor nu trebuie să fie „ghiftuiţi” cu legume şi fructe, care ar fi „otrăvite”, având în vedere că acestea conţin chimicale.

liviu dragnea inquam octav ganea 20190219232022_OGN_5326-01
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Dragnea a declarat, în discursul ţinut cu prilejul alegerilor pentru Organizaţia Judeţeană a PSD Botoşani, că România nu trebuie să fie tratată ca o ţară de mâna a doua şi că este nevoie de euoparlamentari care să se bată pentru drepturile ei.

„Poate vor în continuare să avem la Bruxelles oameni care votează împotriva propriei ţări, oameni care înjură România sau vor să avem la Bruxelles nişte oameni care să se preocupe de să avem mai multe fonduri europene în ţara noastră, România să nu mai fie tratată ca ţară de categoria a doua, aşa cum este acuma şi în principal din cauza celor de la PNL şi USR şi PLUS, care la Bruxelles denigrează ţara şi îi încurajează pe străini să ne înjure la rândul lor. Sau să avem nişte europarlamentari curajoşi, care să ştie cum, să vrea, să aibă puterea şi curajul să se bată pentru această ţară, să se bată pentru dreptul nostru de a avea aceeaşi calitate de produse pe care o au şi cei din Vest”, a afirmat Dragnea.

El a precizat că românii nu trebuie să mănânce produse agroalimentare mai proaste decât cele din Vest şi că România nu este ţara pe care ei au decis să facă experimente.

„De ce ar trebui românii să mănânce produse agroalimentare mai proaste decât cele din Vest? Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotărât să facă experimente? Copiii noştri trebuie să fie ghiftuiţi cu legume şi fructe, practic sunt otrăvite dacă vorbim de chimicale. Sau să se bată acolo cum s-a bătut şi Maria Grapini, şi aşa cum o să facem şi noi în Parlament să dăm o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină, şi chiar şi românească, care îşi va permite să vândă în această ţară produse care nu sunt de aceeaşi calitate ca cea din Vest sau produse care nu corespund”, a precizat Liviu Dragnea.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri