Dragnea: Ponta să se delimiteze de PRU

Data publicării:
ponta dragnea FB

Liviu Dragnea îi cere lui Victor Ponta să se delimiteze de PRU. Preţul împăcării dintre fostul şi actualul lider PSD e că Victor Ponta trebuie să declare public că nu susţine niciun alt partid în afară de PSD.

Declarația vine în contextul în contextul în care Victor Ponta s-a afişat, în Parlament, în compania mai multor deputaţi care au plecat de la PSD la PRU. În plus, liderul Partidului România Unită spunea că se sfătuieşte cu fostul premier atunci când este cazul. Zilele trecute, Victor Ponta l-a vizitat acasă pe Liviu Dragnea. Cei doi au discutat despre viitorul partidului.

El trebuie să clarifice fără dubiu fapul că nu susține alt partid, e un lucru firesc, cinstit pe care trebuie să-l faca orice membru PSD, care se implică în campanie, mai ales el. Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat, am avut o comunicare nu foarte foarte inteligentă amândoi, am avut o discuție bună, lungă, în care am discutat ce se întâmplă azi în România. Despre partid, despre viitor, din punctul meu de vedere discuția a fost bună, corectă, a fost una relaxată, ca între doi prieteni vechi, la mine acasă”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat în ce funcție îl vede pe Victor Ponta, liderul PSD a răspuns: „Nu am discutat de funcții, nu am discutat nici de funcția în care mă văd eu sau alți colegi, printre obiectivele noastre nu se regăsesc ce funcție ocupă unii sau alții”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri