Dragnea: Postul şefului ANAF nu e în pericol

Data publicării:
liviu dragnea parlament

Preşedintele PSD admite: au fost discuţii lungi şi serioase la Guvern despre activitatea ANAF. Ieri, şeful Fiscului a fost chemat de premier la Palatul Victoria, unde au stat de vorbă câteva ore. Dar n-a fost muştruluit, spune Liviu Dragnea, care mai declară şi că postul preşedintelui ANAF nu e în pericol.

Am avut aseară (miercuri seara - n.r.) o discuţie, ei au foarte mult de recuperat, trebuie să discutăm foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exerciţiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus în pericol postul şefului ANAF”, a spus Liviu Dragnea.

Şeful ANAF, Bogdan Stan, a fost chemat miercuri la Guvern, pentru discuții legate de nivelul de încasări la bugetul de stat.

Potrivit unor informații obținute de Digi24, premierul Mihai Tudose este nemulțumit de activitatea de colectare a ANAF.

Premierul este nemulţumit de faptul că, în timp ce consumul a crescut, încasările TVA scad, au mai spus sursele citate.Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a colectat la buget 101,15 miliarde lei în primele şase luni ale acestui an, în creştere cu 3,9 miliarde de lei, sau 4,1%, faţă de aceeaşi perioadă din 2016, a anunţat luni instituţia fiscală.

Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu-și fac treaba, dar azi nu avem nimic cu ANAF”, spunea ieri premierul Tudose.

Să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri