Dragnea: Remanierea, după referendum. Ce spun miniștrii

Data publicării:
sedinta guvern 17 07 gov ro
Foto: gov.ro

Remanierea Guvernului Dăncilă rămâne să fie făcută după referendumul din 6-7 octombrie. Liviu Dragnea insistă că nu se implică în evaluarea miniştrilor, dar nu ascunde că e nemulţumit de activitatea unora dintre ei. De altfel, azi, PSD a mai înfiinţat o comisie în partid - un grup de lucru care va urmări stadiul în care e implementat programul de guvernare. Din acest grup vor face parte nouă social democraţi, printre care şi Niculae Bădălău, unul dintre contestatarii liderului PSD, dar şi Marian Oprişan sau Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea, președintele PSD: După referendm va fi prezentată o evaluare a miniștrilor.

Reporter: Dvs sunteți nemulțumit de miniștri?

Liviu Dragnea: Da. Și din guvernul actual, și din cele precedente.

Reporter: Ne puteți da nume?

Liviu Dragnea: Nu.

Miniștrii nu par însă îngrijorați de remaniere.

Reporter: Sunteţi pe lista remanierii?

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor: Nu cred că e normal ca un om politic să fie, mai ales ministru, să fie mulțumit de ceea ce face. Dacă ețti mulțumit de ceea ce faci, nu ai ce să faci în acea poziție. Nu, oricât ai munci de mult, nu e toată lumea mulțumită. Nu mă tem (de remaniere, n.r.), foarte bine că se face o analiză la fiecare minister în parte, pentru fiecare ministru în parte, e logic. Dar teamă să îmi fie, nu.

Valentin Popa, ministrul Educației: Eu aș spune ca sunt mulțumit, am făcut un raport de activitate amplu, l-am prezentat doamnei prim-ministru și intenționez să îl prezint public pe site-ul ministerului, să pun acolo toate realizările, ați văzut la conferința de presă, veți vedea și în continuare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri