Sari la conținut

Dragnea spune că va continua seria dezvăluirilor: Aseară a fost doar primul episod

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat asigurări că urmează şi alte episoade din seria de dezvăluiri pe care le-a făcut marţi seara.

 

Aseară a fost doar primul episod, aveţi răbdare”, a spus miercuri, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea, întrebat în legătură cu numirile în Guvernul Ponta.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse de Victor Ponta, el a afirmat: „Îi las să se afunde şi mai mult”.

Marţi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că fostul lider al partidului, Victor Ponta, ar fi stabilit lista membrilor Guvernului său împreună cu directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior. El a afirmat, la Antena 3, că, imediat după căderea Guvernului Ungureanu, ar fi convenit cu Victor Ponta şi cu liderul PNL, Crin Antonescu, să discute în comun componenţa viitorului guvern, însă a doua zi Ponta ar fi prezentat lista miniştrilor întocmită cu „George Maior şi cu alţii”.

Fostul premier Victor Ponta a negat acuzaţiile liderului PSD, referitoare la formarea primului guvern USL. „L-am avertizat pe Dragnea Mincinosul că de câte ori el spune o minciună despre mine eu spun cinci adevăruri despre el”, a scris Ponta pe Facebook.

Sursa: Agerpres

Pe aceeași temă