Dragnea, trădat de baroni

Data actualizării: Data publicării:
180622_DRAGNEA_CEX_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Mai multe judeţe controlate de lideri PSD care l-au contestat pe Liviu Dragnea la ultimul CEx au avut o prestaţie modestă, în termeni de prezenţă la vot, la referendumul pentru familie, promovat de preşedintele social-democraţilor.

180622_DRAGNEA_CEX_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Citiţi şi: "Mărturisitori" ai manipulării. Perdanţii neaşteptaţi ai referendumului

Surpriza cea mare la referendumul pentru familie vine din zona cu o prezență redusă, iar aici vorbim, dincolo de judeţele dominate de UDMR, de zone precum Vaslui, Bucureşti, Constanţa, Ilfov. Potrivit rezultatelor de la ora 16.00, toate acestea se aflau sub media naţională, care era la momentul respectiv 15,21%.

Tot în categoria judeţelor cu prezenţă slabă, controlate de baroni PSD cu notorietate, pot fi incluse şi cele care sunt deasupra mediei naţionale, dar la o diferenţă insignifiantă: Vrancea, Brăila sau Hunedoara.

Interesant, judeţul Olt, "reprezentat" de Paul Stănescu, lider al comitetului care l-au contestat pe Dragnea la ultimul CEx, deşi deasupra mediei naţionale, are o prezenţă la vot (pentru ora 16.00) mai apropiată de cea a Vrancei decât de cea a Sucevei, care se afla pe prima poziţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri