Dragnea: Unii în PSD sunt nervoşi pe Ponta. Eu încerc să îi opresc

Data publicării:
ponta profil fb

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că liderii social-democraţi sunt din ce în ce mai „nervoşi şi supăraţi” pe declaraţiile lui Victor Ponta şi au început să ceară excluderea lui din partid, însă şeful PSD spune că încearcă să îi oprească, pentru a nu reacţiona, potrivit News.ro.

ponta profil fb

„Urmând toate aceste atacuri, aţi înţeles ce vrea? Sincer? Nici eu nu înţeleg ce vrea. Am auzit tot felul de variante, pe care cică le-ar fi spus el, sunt adevărate, nu sunt adevărate, nu ştiu. Că el speră ca Guvernul să aibă rezultate proaste, ca România să aibă rezultate economice proaste spre finalul anului, să apară nervozitate foarte mare în populaţie şi să creeze o mişcare naţionalistă, la care să adere şi unii membri PSD”, a spus Dragnea la un post de televiziune.

El a afirmat că în PSD sunt „din ce în ce mai mulţi oameni nervoşi şi supăraţi” pe această atitudine.

„Unii au început să iasă, eu încerc să-i opresc pe cât mai mulţi să nu reacţioneze, pentru că chiar avem alte lucruri de făcut”, a spus Dragnea.

Întrebat în ce mod doresc liderii PSD să acţioneze, el a spus că au fost chiar solicitări privind excluderea lui Ponta, însă ele nu au fost făcute în timpul şedinţelor de partid, ci înainte.

„Nu i-am lăsat să facă (solicitări - n.r.) în şedinţe, le-au făcut înainte de şedinţe, nu vreau să discutăm subiectul ăsta. (...) Unii da, au cerut-o (excluderea lui Ponta - n.r.), dar au şi spus-o public. Eu i-am rupt demisia. Era o demisie pe care nu mi-o dau, dar dacă vrei s-o dai tu, dă-o tu”, a spus Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri