După certitudinea că „moțiunea nu va trece”, Dăncilă are acum o alta: Va ajunge președinte

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila gov ro

Preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat vineri că are certitudinea că va ajunge în al doilea tur de scrutin şi va câştiga alegerile prezidenţiale, menţionând că aceste obiective vor fi atinse cu sprijinul întregului partid, potrivit Mediafax.

„Aşa cum am spus, vrem să maximizăm rezultatul alegerilor, sunt organizaţii care au obţinut un scor foarte bun de-a lungul timpului şi trebuie să beneficiem de experienţa şi implicarea fiecăruia (...). Nu numai că voi ajunge în turul doi, am certitudinea că vom ajunge în turul doi, pentru că vom ajunge cu sprijinul întregului partid şi că o să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a susţinut Dăncilă, în contextul unei întrebări pe această temă.

Dăncilă, în plen, în ziua votului: „Moțiunea de astăzi nu va trece!”

„Moțiunea de astăzi nu va trece. Ați mai încercat acest lucru și v-ați făcut de râs la vot. Pentru că nu toți parlamentarii stau încolonați în spatele așa-zisului viitor premier, domnul Orban, cunoscut doar prin contraperformanța de la Ministerul Transporturilor și talentul artistic. Nu toți se regăsesc în proiecția voastră de austeritate, de tăieri masive din veniturile oamenilor. Nu toți sunt confortabili cu lipsa voastră de viziune și echipă. De aceea ultima moțiune nu a trecut și de aceea nu va trece nici aceasta. Pentru că oamenii de bună credință nu pot da un vot real de sprijin și susținere pentru nimic. Aroganța de care dați dovadă acum v-a mai costat o dată rușinea de a vă vedea picată la vot moțiunea. Astăzi veți trăi din nou această rușine, pentru că nu ați învățat lecția responsabilității", a declarat Viorica Dăncilă în plen, joi, înaintea votului pentru moțiune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri