E.Băsescu: Ce s-ar fi întâmplat dacă în mandatul tatălui meu salariul Președintelui creștea de trei ori? Acum nimeni nu se mai scandalizează

Data publicării:
elena basescu traian basescu in fundal foto facebook elena basescu 09 08 2015

  

Foto: Facebook

Elena Băsescu spune că nu a renunțat la cariera politică, ci doar a luat o pauză.  „Nu aş spune neapărat că am renunţat la cariera politică. Mai degrabă am luat o pauză, pentru a mă ocupa de ce e mai important în viaţă: aducerea pe lume a copiilor şi creşterea lor. (..) Îmi doresc să contribui la o Românie mai bună în care ei să crească şi să trăiască. (...) Dacă va exista un context favorabil şi dacă îmi va permite conjunctura, voi reveni în activitatea politică. Poate chiar de anul viitor”, le-a declarat ea jurnaliștilor EVZ.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu spune că urmărește cu atenție scena politică și îi critică pe Klaus Iohannis și Victor Ponta. „Noul Preşedinte este apatic şi se odihneşte chiar și când ar trebui să ia decizii, iar Premierului i se clatină serios scaunul şi AMR-ul, atât de drag lui când îi număra zilele tatălui meu, se apropie de sfârşit”, spune Elena Băsescu.

Fostul europarlamentar a vorbit și despre mărirea salariilor demnitarilor, intrată în vigoare la 1 august. „Vă imaginaţi ce s-ar fi întâmplat dacă în mandatul de Preşedinte al tatălui meu i se creştea salariul de trei ori? Cred că se adunau USL-iştii, PSD şi PNL deopotrivă, cu furci şi topoare, în faţa Cotroceniului. Acum, totul e prezentat ca firesc, ceva normal”, a declarat Elena Băsescu.

Citiți și: Salariile demnitarilor, majorate de la 1 august

Puteți citi întreg interviul acordat de Elena Băsescu pentru EVZ aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri