E. Hurezeanu: V. Ponta se mută la Ministerul Apărării. Unde se mută românii când sunt amenințați de sărăcie?

Data publicării:
Emil Hurezeanu 1

Răspunsul lui Victor Ponta e să se mute de la Guvern la Ministerul Apărării. S-au întrebat mulți alții în această seară: unde ne mutăm noi într-o astfel de situație, noi în ce buncăr ne mutăm?”, a declarat Emil Hurezeanu, la Digi24.

Unde se mută românii când sunt amenințați de foame, de sărăcie, de lipsă de perspectivă socială? Noi în ce buncăre ne mutăm? În ce munți ne adăpostim, în ce peșteră?”, a adăugat jurnalistul.

Premierul a cedat nervos a apreciat, marți, președintele Traian Băsescu. „I se pare că numai armata îl mai poate apăra de furia baronilor. Eu nu sunt furios pe el. Sunt la stadiul în care îl compătimesc. Soluția de a se ascunde într-un buncăr la Ministerul Apărării arată că premierul și-a pierdut controlul, nu mai deosebește instituțiile și arată că este laș”, a adăugat Traian Băsescu.

Premierul Victor Ponta a anunțat, luni seară, şi-a mutat biroul în sediul Ministerului Apărării Naţionale.

Şeful Executivului susţine că a luat această decizie după episodul suspiciunilor legate de implicarea sa în dosarul în care este arestat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri