E. Teodorovici, întrebat dacă vrea să fie premier: Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici»

Data publicării:
teodorovici 180131_GUVERN_SEDINTA_053_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat la Digi24 că este normal pentru orice om politic să aspire la „tot felul de poziţii cât mai înalte”. El a răspuns astfel la întrebarea dacă vrea să fie premier. „Dacă faci altfel, eşti ipocrit”, a adăugat Teodorovici.

Eugen Teodorovici: „Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte. Este normal. Dacă faci altfel, eşti ipocrit. Nu-i normal să fie aşa? Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici». Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară. Dacă ai intrat şi eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine?

Dacă e un politician care spune altceva, înseamnă că este ipocrit. Sau, dacă nu este ipocrit, înseamnă că este şi mai grav: acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje. Lupta în politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit”.

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri