Ecaterina Andronescu, anunţ despre data Congresului extraordinar al PSD

Data actualizării: Data publicării:
ecaterina andronescu

Social-democraţii au votat, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, care s-a încheiat, după aproximativ trei ore, ca în 10 sau în 17 martie să aibă loc Congresul extraordinar al PSD cerut de liderul partidului, Liviu Dragnea, a declarat senatorul Ecaterina Andronescu.

Andronescu a spus, la finalul şedinţei CExN al PSD, că social-democraţii şi-ar dori ca acest congres să aibă loc în Transilvania.

Întrebată dacă riscă Liviu Dragnea să-şi piardă funcţia de preşedinte al partidului, Ecaterina Andronescu a spus: "Categoric nu!".

"Eu cred că nu e cazul de reconfirmare, pentru că a fost votat de toate organizaţiile. Dacă domnia sa va lua această decizie, eu personal cred că nu ar trebui să ia această decizie. Nu cred că este o problemă de reconfirmare", a adăugat vicepreşedintele PSD.

Anunţul organizării Congresului extraordinar al PSD a fost făcut de Liviu Dragnea înaintea şedinţei Comitetului Executiv, el spunând că vrea organizarea în martie a acestui congres, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

”La acest congres, şi cei care au făcut scrisori să le afirme şi să le susţină”, a mai afirmat liderul PSD.

Dragnea a precizat că la acest congres nu va fi desemnat şi candidatul partidului la Preşedinţie.

El a spus însă că va fi redefinit programul de guvernare.

”Vreau să redefinim programul de guvernare, vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, să ne implicăm în democratizarea societăţii româneşti, vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Liviu Dragnea.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri