Elena Băsescu: Incidentul de la Constanţa arată mizeria morală a PSD. Dacă nu votăm, riscăm să fim toţi scuipaţi

Data publicării:
Traian Basescu la Digi24 15 aprilie 2014 6

 

Incidentul de la Constanţa arată până unde poate ajunge mizeria morală a unui partid de infractori, hoţi, corupţi, incompetenţi şi oameni fără Dumnezeu aşa cum sunt cei de la PSD”, a scris fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, pe pagina de socializare.

Elena Băsescu îndeamnă la vot, spunând că, prin neparticiparea la scrutin „vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă”.

„De aceea, e important să veniţi toţi mâine (duminică, n.r.) şi să votaţi împotriva acestui cancer care riscă să se împrăştie peste Romania, altfel vom risca toţi cei care suntem împotriva lor să fim călcaţi în picioare şi scuipaţi pe stradă. Votul de mâine reprezintă deja o chestiune de supravieţuire!”, arată Elena Băsescu în mesajul postat sâmbătă.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un tânăr, sâmbătă, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală „Mircea”, bărbatul fiind imobilizat imediat de către ofiţerii SPP. Incidentul a avut loc la finalul vizitei făcute de şeful statului la bordul navei şcoală „Mircea”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri