Elena Udrea acuză fraudarea votului: „Voturi nule au fost trecute în dreptul lui Vasile Blaga”

Data publicării:
2303udrea-56514

„Motivul pentru care moțiunea pe care o reprezint a formulat contestația este faptul că, la începutul Convenției s-au anunțat 4.200 de persoane prezente, specificându-se că mai sunt colegi care vin pe parcurs. Înainte de a se intra la vot s-a anunțat prezență finală 4.359 de persoane care urmau să voteze. Cu toate acestea, aflăm că au votat 4.632 de persoane. Domnul Blaga nu a intrat în turul doi. Diferența de voturi care a făcut, în viziunea dânșilor, ca Vasile Blaga să fie câștigător din primul tur este de 44 de voturi”, a explicat Elena Udrea.

Citește și CONVENŢIA NAŢIONALĂ PDL. Rezultate oficiale: Vasile Blaga a obţinut 2.344 voturi (55%), iar Elena Udrea 2.014 voturi (42%)

Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului a mai spus că membrii comisiei de organizare nu au soluționat contestația și au anunțat rezultatul Convenției fără să ia în considerație contestația și problemele invocate în cuprinsul acesteia.

„Am cerut renumărarea voturilor, pentru că nu s-a spus de la început câte voturi nule sunt. La o renumărare s-au constatat foarte multe voturi nule care erau trecute în dreptul lui Vasile Blaga”, a precizat Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri