Elena Udrea: "Avem o clasă politică laşă, fricoasă, îngrozită, lideri politici slabi. Unul a fugit în Turcia"

Data publicării:
UDREA

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, marţi, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere. „E foarte greu să-ţi formezi o apărare în condiţiile în care acuzaţiile sunt extrem de vagi”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a vorbit şi despre perioada detenţiei, menţionând că aceasta şi-a lăsat amprenta asupra sănătăţii sale. „E foarte greu când stai într-o cameră de 9 metri pătraţi cu patru persoane şi stai mai mult întins pentru că nu te poţi mişca încep să te mai lase articulaţiile. Nu ar trebui să existe practica aceasta abuzivă a arestărilor preventive”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea pregăteşte câteva legi

Cu toate acestea, deputata spune că şi-a reluat într-un fel sau altul activităţile şi că are planuri pentru această vară. „Citesc, scriu, stau mult în casă. Mai sunt câteva zile de Parlament. O să încerc să lucrez peste vară, lucrez la câteva legi dar care necesită cercetare”, a dezvăluit fostul ministru. Cât despre cartea despre perioada petrecută în închisoare, Elena Udrea spune că o va continua, însă a mai luat şi pauze pentru că rememorarea acelei perioade nu este una care să-i facă plăcere. De altfel, avocaţii acesteia vor iniţia o acţiune la CEDO. „Mulţi se gândesc că politicienii merită să stea în puşcărie, dar acolo sunt şi oameni simpli. Ajung acolo vinovaţi sau nu şi care suferă exact aceleaşi tratamente”.

Elena Udrea: Avem lideri politici slabi. Unul a fugit în Turcia

Elena Udrea a mărturisit că-i este dor de activitatea politică, nu şi de Parlament. „Pentru că Parlamentul înseamnă actualii parlamentari, de care sincer chiar nu-mi e dor. Avem o clasă politică laşă, fricoasă, îngrozită, lideri politici slabi, care din păcate fac foarte mult rău acestei ţări. Uitaţi-vă că unul a fugit în Turcia, să sperăm că se întoarce, alţii sunt ascunşi. Cei care ar trebui să facă opoziţie”, a spus Elena Udrea.

Traian Băsescu, invitat la Băile Boghiş de fostul ministru

Întrebată dacă a fost vizitată de fostul preşedinte, Elena Udrea a evitat să răspundă. „Păi când sunt în control judiciar mă pot mişca şi eu. O să merg să-mi fac un tratament cu apă termală la Boghiş, că este fix pentru articulaţii. Dacă are probleme de articulaţii, îl invit şi pe dânsul la Băile Boghiş”, a spus Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri