Elena Udrea: „Dacă toate speranţele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele”

Data publicării:
elena udrea fb2

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook în care îl critică pe Klaus Iohannis, reamintind că alegerea sa în funcția de șef al statului nu va rezolva problemele cu care se confruntă România. 

„Adevărul este că simpla alegere a lui Iohannis, altfel cu totul întâmplătoare, în funcţia de Preşedinte nu va rezolva problemele cu care se confruntă România. Trebuie doar să ne uităm la oamenii din spatele noului şef al statului, începând cu aceiaşi dintr-un PNL compromis, la consilierii săi şi la atitudinea faţă de Putere pentru a ne da seama că, dacă toate speranţele noastre sunt în Iohannis, se va alege praful de ele. Fundaţia nu este deloc solidă, pentru că ea se bazează pe interese şi foarte multă ipocrizie”, a comentat președintele PMP pe pagina sa de Facebook 

 Aceasta mai spune că sunt foarte multe lucruri de făcut și amintește din nou de necesitatea modificării Constituției. „Avem foarte multe de făcut în România: modificarea Constituţiei prin respectarea voinţei românilor, o nouă lege electorală, întărirea şi depolitizarea instituţiilor (poate chiar prin măsuri legislative), o lege care să ajute presa să supravieţuiască în această perioadă economică dificilă fără să fie obligată să cânte în strună Puterii, reforma în Sănătate sau realizarea unor investiţii strategice care să genereze locuri de muncă etc”, a mai scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri