Elena Udrea, după întâlnirea cu Traian Băsescu: A fost o discuție pozitivă, optimistă. Programul de candidat a fost primit pozitiv 

Data publicării:
cropp

 

(FOTO Facebook Elena Udrea)

ACTUALIZARE 19.00. Elena Udrea a evitat să spună explicit dacă este candidatul favorit al șefului statului, precizând că Traian Băsescu va anunța, în această seară, ce decizie a luat în privința prezidențiabilului pe care îl va susține.

„Ceea ce vă pot declara este că a fost o discuţie pozitivă, una în care am discutat foarte mult despre conţinutul programului şi oferta candidatului Elena Udrea, despre PMP şi despre campania electorală în general. A fost o discuţie extrem de consistentă, cu multe argumente. O descriu ca pe o întâlnire pozitivă, pentru mine şi pentru partid”, a spus președintele PMP.  

„Voi schimba majoritatea parlamentară şi voi schimba Guvernul, îl voi înlocui pe domnul Victor Ponta cu un prim-ministru care să aibă viziune şi care să fi demonstrat că poate duce un proiect la bun sfârşit”, a mai spus Elena Udrea.

Întrebată dacă Traian Băsescu este o posibilă variantă pentru funcţia de premier, Elena Udrea a răspuns că nu a luat în calcul această variantă, transmite Mediafax.  


 Întâlnirea vine la o zi după votarea preşedintelui PMP, în cadrul Colegiului Naţional, ca şi candidat al formaţiunii la alegerile prezidenţiale.

Elena Udrea a declarat, după anunţarea candidaturii sale, că mizează pe susţinerea preşedintelui Traian Băsescu în această campanie. 

Elena Udrea vrea să obţină răspunsul ferm că ea este candidatul susţinut de preşedinte în competiţia pentru Cotroceni.

Iniţial, Traian Băsescu a semnat pe lista de susţinători ai lui Cristian Diaconescu, când acesta fusese desemnat din partea PMP drept candidat la prezidenţiale.

În urmă cu două zile, Cristian Diaconescu a anunţat că va candida ca independent.

Elena Udrea a declarat, la Adevărul Live, că semnătura lui Traian Băsescu pentru candidatura lui Cristian Diaconescu nu mai este valabilă și că șeful statului va putea semna pentru un alt candidat.

"Legal se poate (ca Traian Băsescu să semneze pentru un alt candidat, n.r.) pentru că domnul Cristian Diaconescu nu mai este candidatul PMP, dânsul dacă vrea să strângă altă listă de semnături, aceea nu mai este valabilă. Legal s-ar putea. Important nu este neapărat această semnătură. Sigur, contează foarte mult pe lista de susținători a cui semnează Traian Băsescu. Important este cui dă votul domnul președinte și pe cine va susține în această campanie. M-aș bucura ca susținerea lui Traian Băsescu să vină către mine", a declarat liderul PMP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri