Sari la conținut
News Alert

Elena Udrea: PMP îi rămâne loial lui Băsescu, biroul stă în continuare pregătit

„Cred că este în măsură să spună chiar dânsul (Traian Băsescu - n.r.) când şi cum va decide să se reimplice în politică. PMP rămâne loial preşedintelui în orice context, până la capăt”, a precizat Udrea, scrie Mediafax.

Ea a fost întrebată dacă a vorbit cu fostul preşedinte, având în vedere că iniţial acesta ar fi trebuit să se înscrie în PMP imediat după încetarea mandatului de şef al statului.

„Am vorbit cu domnul preşedinte. Este decizia preşedintelui Traian Băsescu când va dori să se implice în viaţa politică. Au trecut trei săptămâni de când a plecat de la Cotroceni. Când domnia-sa va hotărî în ce moment doreşte să se reimplice în viaţa politică, este o mare aşteptare faţă de preluarea rolului de lider al opoziţiei. Este evident că opoziţia la guvernarea PSD este slabă, însă este decizia domniei-sale când va face acest lucru. Este în acelaşi timp clar că rămâne apropiat proiectului Partidului Mişcarea Populară, pentru că este un proiect care s-a născut la iniţiativa dânsului”, a explicat Udrea.

Udrea a mai fost întrebată de ce crede că Băsescu "a stat pe tuşă" în ultimele trei săptămâni. „Sunt trei săptămâni. A fost şi vacanţă. (...) Biroul stă în continuare pregătit”, a adăugat Udrea.