Elena Udrea prezintă un schimb de mesaje cu Sebastian Ghiță despre Dorin Cocoș

Data publicării:
11 UDREA

„Niște oameni spun că Udrea a făcut ceva și imediat DNA cere arestarea mea preventivă. Eu spun că domnul Coldea a făcut niște lucruri, nimeni nici măcar nu-l întreabă. Lucrurile pe care eu le-am spus au rămas spuse, dar au generat o reacție extraordinară, un asalt al domnului Coldea asupra mea pe care îl așteptam. Asta e lupta pentru putere. Știam ce mă așteaptă dacă fac asta. Sunt o femeie singură în bătălia asta, evident că m-am gândit și eu de o mie de ori dacă să spun sau nu și că înainte să spun public am preferat să le spun lor în față lucrurile astea. Știam că vor încerca să îmi închidă gura”, a spus Elena Udrea, într-un interviu la televiziunea publică.

În România poate conduce țara cine deține cătușele, cel care deține secretele tuturor. De ce credeți că tac toți cei ce ar trebui să vorbească acum sau măcar ar avea obligația să-și pună întrebări? Este un șef de serviciu de informații secrete atât de puternic încât conduce ocult, din umbră, România? De ce nu își pun întrebarea în public? De frică. Pentru că sunt oameni care ar putea fi în orice moment arestați”, a mai spus Elena Udrea.

Citiți și: Elena Udrea: Sunt oameni pe care îi voi demasca. Reacția unuia dintre cei nominalizați

Elena Udrea a mai dezvăluit în această seară că Sebastian Ghiţă l-a vizitat pe fostul ei soţ, Dorin Cocoş, în arest. Ar fi avut pentru acesta un mesaj de la generalul Florian Coldea. Fostul ministru al Turismului a arătat şi un schimb de mesaje cu Sebastian Ghiţă, în care îl ameninţa pe acesta că va face publice toate lucrurile pe care le ştie.

Vineri, pe 19 decembrie, am avut o ultimă discuție cu domnul Maior, director al SRI la vremea aceea. I-am spus că știu de la fostul soț că a făcut aceste comisioane și că nu e în regulă că domnul Coldea și-a făcut o țintă din a se lupta cu mine. După discuție, a doua zi, pe 20, domnul Sebastian Ghiță a transmis faptul că are acordul domnului Coldea să se ducă să îl viziteze pe Dorin Cocoș, că ar trebui să înțeleagă și Dorin Cocoș că a trebuit să fie arestat, că o să-l pună liber, dar nu de Crăciun”, a spus Elena Udrea.

Eu am un mesaj de la Ghiță. În mesaj îi sugerez că știu că a luat bani de la soțul meu, la cerere, și că voi merge la RTV, n-am fost acolo, am fost la HotNews, să spun public asta și la DNA, iar el îmi răspunde că îi pare rău pentru Dorin, că e un om bun și că nu e OK mesajul meu, credea că îi dau mesaj de sărbători”, a mai spus ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri