Elena Udrea va candida la o funcţie de conducere în PDL, poate chiar la şefia partidului

Data publicării:
udrea 20elena 20mfax-44395

Elena Udrea a subliniat în mai multe rânduri că PDL are nevoie de "viziune" şi că este obligatoriu să fie organizate alegeri interne.

"Este nevoie să grăbim clarificarea din interior, pentru că scena politică nu ne aşteaptă. Dacă noi nu suntem pregătiţi să intrăm în joc, rămânem pe dinafară", a mai susţinut Udrea la Gândul Live.

Întrebată dacă ia în calcul o candidatură la şefia PDL, Elena Udrea a răspuns: "Nu mă gândesc să candidez la preşedinţia partidului, dar, da, mă gândesc să candidez la una din funcţiile de conducere din partid. Îmi doresc să fiu parte a unei echipe care să construiască pentru PDL".

Ulterior, întrebată de ce nu doreşte să candideze la preşedinţia PDL, Udrea a spus că nu crede că este momentul acum să se discute despre candidaţi.

"Întâi să ne clarificăm ce vrem şi, dacă este o echipă care vrea să depună o moţiune în care mă regăsesc, îmi voi căuta locul în acea echipă şi apoi vom vedea care este liderul", a adăugat Udrea.

La observaţia moderatorului că, prin urmare, nu exclude candidatura la preşedinţia partidului, Elena Udrea a replicat: "Acum, dacă spun aşa sau aşa, mâine o să fie o ştire".

Pe de altă parte, Udrea a susţinut că "Emil Boc trebuie să se întoarcă în conducerea partidului".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri