Sari la conținut

Emil Hurezeanu: „Chiar și președintele are nevoie de o platformă de protecție”

„Convingerea mea este că asistăm la o operațiune extremă de asasinat moral, care se practică în timpul alegerilor. Mijloacele sunt precare și se atinge un nivel foarte jos. Președinții, oamenii de stat sunt datori să-și facă publice buletinele de sănătate. Știm că de-a lungul timpului, liderii importanți au avut probleme. Dar îi respect suferința, nu devine subiect de atac la persoană.

Chiar și președintele și primul-ministru au nevoie de o platformă de protecție, de menajare. În definitiv, sunt reprezentanții societății, reprezintă națiunea, statul”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Acesta a precizat că un astfel de comportament denotă lipsa de respect pentru țară. „Purtându-te așa este o formă indirectă de a nu-ți respecta țara. Președintele e interesat de sănătatea lui, statul vrea să aibă un președinte apt - valid, funcțional. Asta o fac instituțiile statutului, clinicile. Circuite formalizate, ca în fiecare stat. Nu poți să aproximezi în mizerie, în resentiment, starea de sănătate a unui om fără mijloacele adecvate. Suferința fizică este respectată, nu devine subiect de atac la persoană”, a mai spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi 24.  

De ce boli suferă președintele Traian Băsescu și ce îi recomandă medicii? Cea mai gravă afecțiune este la plămâni