Emil Hurezeanu, despre atacul președintelui Traian Băsescu: „Un război neoportun și întârziat”

Data publicării:
hurezeanu 2-3.10

Emil Hurezeanu a vorbit la Digi 24 despre debutul campaniei electorale. „Mersul campaniei este foarte dezarmant, pentru că candidații sunt mulți, nu sunt strălucitori, nu dezbat idei, ci folosesc multe cuvinte”, a spus Hurezeanu.

Acesta a declarat că atacul președintelui Traian Băsescu la adresa celor doi candidați a fost un moment încărcat. „A avut niște calificative foarte tari, foarte neprobate. Asta cu agentul mai crea un fel de potecă, un luminiș. E foarte complicat să mai creezi un suspans, când îi numești mincinoși sau oportuniști”, a spus Hurezeanu la Digi24.  

Nu sunt noutăți, dar domnul Băsescu și-a grupat, și-a compactat țintele. Iohannis și Ponta. Corupți, mincinoși și oportuniști. Sunt două probleme: sunt primii doi candidaț cu șanse în alegeri, potrivit sondajelor. Unul din ei va fi președinte. Suntem cu 20 de zile înaintea primul tur. Este un război neoportun, întârziat. Domnii Iohannis și Ponta or fi oportuniști, dar domnul Băsescu e clar neoportun.

Dacă ar fi fost vorba numai despre ei încă o puteam pune la capitolul „președinte îngrijorat caut ieșire la mare fără viitor președinte și contracandidat”, dar pledoaria pentru doamna Udrea creează o lipsă mare de echilibru. E o lipsă de adecvare, se pregătește să plece. Unul dintre cei înfierați de Traian Băsescu va fi președinte.

Nu cred în teoria că Băsescu îl avantaja pe un al treilea candidat, care nu era Elena Udrea. Alegerile îndreaptă vapoarele mari. Domnul Băsescu știe treburile acestea pentru că a fost și căpitan de vapor mare și președinte de țară mică”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Dgi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri