Emil Hurezeanu, despre ce a sărbătorit în realitate Victor Ponta luni: „Să fie atentă Opoziția!”

Data publicării:
Emil Hurezeanu poza foarte buna-1

E o zi de sărbătoare și nu știu de ce. De ce sărbătoresc oamenii o fractură? Trei ani fără MRU? Sărbătorești construirea celui mai frumos pod peste Dunăre, terminarea unei autostrăzi care te leagă de Occident și nu te transformă într-o enclavă a Europei, sărbătorești construirea a patru spitale! Sărbătorești trei ani de guvernare atunci când realmente s-au văzut rezultate mari și bune: reforma constituțională, administrativă, descentralizarea! Cum nu s-au întâmplat toate acestea, mi se pare impropriu să sărbătorești ruperea de predecesori. A fost o ruptură tehnică, parlamentară în paradigma schimbărilor democratice în statul de drept. De ce sărbătorești trecerea printr-o ecluză anunțată, manevrată? N-am înțeles acest scrupul subit al unei sărbători nedatorate”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24.

Cât despre ce mesaj transmite în realitate Victor Ponta, Emil Hurezeanu arată că există o singură interpretare pentru evenimentul de astăzi: „vedeți că acum trei ani eram cu liberalii, iar acum liberalii nu se simt prea bine cu foștii PDL-iști și nu se simt bine pur și simplu”.

„Este un mesaj cu vioiciune în pandant cu intrarea în expectativă a celorlalți. Doamna Gorghiu a avut o intervenție împotriva maestrului Ponta, destul de firavă ca manifestare. Ai impresia că Opoziția e destul de letargică și își amână planurile. Îl lasă în ofsaid pe președintele Iohannis, acolo remarcăm lipsa de intermediari și de flancuri. Ponta vrea să aniverseze lipsa de reacție a celorlalți și faptul că există în continuare, după toate calculele și așteptările. N-ar mai fi trebuit să existe! Să fie atentă Opoziția că ne îndreptăm spre anul 2016”, a mai spus Emil Hurezeanu la Digi24.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri