Emil Hurezeanu, despre cum a votat Victor Ponta la prezidențiale: „E un băiat mare cu pantaloni scurți. Și joacă baschet”

Data publicării:
Victor Ponta la vot Daciana Sarbu - Mediafax Foto-Razvan Lupica

Emil Hurezeanu a spus despre afirmația lui Victor Ponta de astăzi, cum că nu l-a votat niciodată pe Ion Iliescu la alegerile prezidențiale, că are o valoarea de întrebuințare anecdotică.

Domnul Ponta este un politician zâmbitor, ludic, jucăuș, frivol. Totul timpul are un fel de dublu. Dublul lui este băiatul mare, cel cu care vrea să iasă la plimbare câteodată și cu care vrea să fie confundat - de cele mai multe ori este un om responsabil, un prim-ministru care are răspunderi, care vrea să se vadă acolo până în 2016, care asumă, care face și drege. Îl mai lasă uneori mușchii circulari și își dă drumul”, a spus Emil Hurezeanu.

Nu e interesant. Lumea a stat puțin mirată și comentează asta. Mi se pare că face parte din ciclul copiii spun prostii sau lucruri trăsnite. N-am ce comenta. Ce vrea să arate aici, că are independență de spirit? Că a făcut de fiecare dată ce a vrut? Că el de fapt iubește dreapta? Că el de fapt e învățat să piardă? Că el de fapt n-are legătură cu politica? Toate astea s-ar putea să fie puțin adevărate. Dar el n-ar vrea să se creadă asta. Ar vrea să se creadă că el are o distanță senină, umoristică, față de celălalt Ponta, celălalt Ponta serios. El e un băiat mare cu pantaloni scurți. Și joacă baschet foarte bine”, a mai spus analistul politic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri