Emil Hurezeanu, despre declarațiile lui Traian Băsescu legate de Elena Udrea: „Foarte interesant acest personaj virgin!”

Data publicării:
hurezeanu 18.11

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat la Digi24 declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, precizând că deși ar fi putut să „intoneze aria generală a corului care e vehement anti-Udrea”, fostul șef al statului preferă să-și apere în continuare protejata.

Băsescu își face un titlu de onoare personală din a o apăra pe Elena Udrea. A recomandat-o drept candidatul cel mai onest din campania prezidențială, spunând mereu că în comparație cu primii doi plasați după primul tur, care erau profund corupți, doamna este onestă. Acum este confruntat cu o realitate puțin diferită. Tirul acesta neîntrerupt de acuzații și de cereri de arestare preventivă. Domnul Băsescu, care a fost candidat, n-a auzit de finanțare pe bani? E politician de 25 de ani, să nu fi auzit nici înainte de a fi candidat prezidențial de finanțare pe bani? Nu e prea târziu să audă acum cum se finanțează candidații. Nu-l cred! Cred că este unul dintre politicienii cei mai rodați și mai informați în legătură cu viața interioară a politicii românești, pe care a dominat-o, a manipulat-o, a controlat-o cu rezultate cunoscute”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu.

Jurnalistul se întreabă retoric dacă în calitate de fost președinte Traian Băsescu chiar nu a auzit niciodată de bani atunci când vorbea cu Elena Udrea.

„Foarte interesant acest personaj virgin!”, a spus Emil Hurezeanu, care a precizat că nu crede că fostul președinte nu știa de banii murdari din campanie: „Rolurile acestea sunt însoțite de afaceri și de seducția și tentația corupției”.

Dincolo de credința domnului Băsescu și, bineînțeles, de nevinovăția doamnei Udrea, trebuie să existe și hotărârea judecătorilor în care văd că domnul Băsescu mai nou crede mai mult decât în procurori. Cum se face că domnul Băsescu s-a înșelat în legătură cu serviciile secrete, că principalul său colaborator se află în această situație, cum se face că fratele domniei sale a fost în aceeași situație, cum se face că din cauza fiicei domniei sale, care nu avea nicio legătură cu politica, și care în mod evident a fost recomandată de familie și de talentul lingvistic precoce, a fost cinci ani europarlamentar, intră astăzi în închisoare o femeie, mamă a doi copii? O femeie cu vinovăția ei, dar o victimă colaterală a acestui regim clientelar băsescian, în care doamna Udrea, domnul Mircea Băsescu, doamna Elena Băsescu continuă să-și mențină cinstea chiar cu prețul revirginizării de ocazie”, a comentat jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri