Emil Hurezeanu, despre dezvăluirile făcute de șeful statului: „Nu e de datoria domnului Băsescu să facă speculații în legătură cu primul-ministru în funcție”

Data publicării:
hurezeanu bun-3

Ca preşedinte, Ponta poate fi şantajat de fostul lui ofiţer de legătură. Se poate întâmpla. Preşedintele trebuie să fie un om liber de posibilitatea de şantaj. Sunt destule zone în care un preşedinte care nu e liber poate fi şantajat. Eu nu cred în marea acţiune ca spion ale lui Ponta.  Erau lansate zvonuri că s-a dus să o supravegheze pe Carla del Ponte... păi el era un ţângău, un ţânc, un copil. El era utilizat pentru a scăpa oameni prin parchet, nu pentru a spiona“, a spus Traian Băsescu la Adevărul.

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat această declarație la Digi24. „Nu e de datoria domnului Băsescu să facă speculații, ca șef al statului, în legătură cu primul-ministru în funcție, fără dovezi, implicând acțiunea unor instituții pe care le cunoaște cel mai bine, pe care le-a ajutat să se consolideze, cu care, de dragul lui Victor Ponta, e gata rupă toate legăturile și să le expună public”, a spus jurnalistul.

Acesta a menționat că afirmațiile președintelui sunt fără acoperire. „Cred că sunt afirmații mai fără acoperire, decât cele în care îl acuza că e spion. Acum apare și un calificativ special dincolo de cel de spion”, a spus Emil Hurezeanu.

„De altfel, a reluat astăzi tema declarațiilor foștilor directori SIE, Meleșcanu, Harnagea și Ungureanu. O face cu oarecare condescedență ca și cum, în afara domnului Harnagea, n-au fost de fiecare dată alegerile dânsului. Face chiar și o declarație enigmatică „decența e de aur”, știe mai bine domnul Băsescu cu ce se ocupă serciul X față de serviciul Y. E foarte posibil, dar nici măcar în România un președinte nu e dator să apară în opinia publică cu asemenea speculații”, a mai spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri