Emil Hurezeanu, despre ironiile dintre Victor Ponta și Ioan Rus: „Mici șmecherii de politicieni prost plasați”

Data publicării:
emil hurezeanu ironii

Mici șmecherii de politicieni prost plasați”, așa a catalogat Emil Hurezeanu ironiile dintre premierul Victor Ponta și ministrul Transporturilor, Ioan Rus.

Domnul Rus se crede un fel de wise guy (înțelept, băiat deștept – n.r.) al Transilvaniei. N-a câștigat niciodată, nici măcar primăria din Cluj, în schimb are un fel de alonjă transilvăneană de pe înălțimea acestui platou luminos în direcția celorlalți, cărora le reproșează acum, mai nou, prin intermediari – e adevărat că e vorba de primul ministru – că ce-ați făcut voi, bucureștenii, n-ați făcut autostrada...”, a subliniat jurnalistul.

Nu are niciun fel de drept să se erijeze într-un fel de reprezentant al Transilvaniei, nemulțumit de treaba sudicilor. După cum nici domnul Ponta nu are niciun drept de a se agita acum, inclusiv simulând un fel de enervare la adresa acestui domn cam șugubăț, Rus, chiar dacă e prim-ministru. Sunt oameni care n-au reprezentat în ce au făcut până acum interesele publice și marile așteptări ale majorității românilor, dimpotrivă”, a punctat Emil Hurezeanu.

În opinia lui Emil Hurezeanu, aceste discuții par asemănătoare cu cele din urmă cu câteva luni, în care Klaus Iohannis – pe atunci primarul Sibiului - era ironizat.

Exista un fel de mare căpitan interjudețean în sud, domnul Dragnea, care cu mustața lui, așa sugerând portretul ideal al unui mare regizor rus, vroia nici mai mult, nici mai puțin decât autostradă în sud”, a mai spus jurnalistul.

Întrebat dacă ar fi un argument pactul pe zece ani între forțele politice pentru construirea de autostrăzi, Emil Hurezeanu a răspuns: „S-a creat un fel de nouă fandacsie, cum că dacă facem pact nu mai facem scandal în jurul pactului... de coabitare. Ce-i asta?”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri