Emil Hurezeanu despre postările de pe Facebook ale președintelui ales Klaus Iohannis: „Orice mesaj nou îi regenerează simpatia”

Data publicării:
Emil Hurezeanu poza foarte buna-4

Deși se află în Statele Unite ale Americii, președintele ales Klaus Iohannis a postat în ultimele zile mai multe mesaje pentru români. Jurnalistul Emil Hurezeanu a spus la Digi24 că „orice mesaj nou pe Facebook îi regenerează simpatia, încrederea, care cresc postura de nou președinte”.

„Văd că domnul Iohannis își folosește vacanța în mod activ și în mod neconvențional, dar reîncarcă registrul care a fost catalizatorul alegerii sale ca președinte. Registrul sistemului politic alternativ, care are în rețelele de socializare principalele metode, instrumente, puncte de cristalizare. Și atunci sigur că orice mesaj nou pe Facebook îi regenerează simpatia, încrederea, care cresc postura de nou președinte”, a comentat Emil Hurezeanu la Digi24. 

Acesta a amintit și de cartea președintelui ales, „Pas cu pas”, care a fost vândută în 100.000 de exemplare. „Președintele care cere mai multă tehnologie, preocupare pentru lectură. De fapt, textul este scris și pe carte și pe Facebook. Încă nu au apărut laureați ai premiului Nobel pentru literatură pe Facebook, dar un președinte avem în ultimii ani care a ieșit pe rețele de socializare în campanie. Și apoi au ieșit chiar președinți cu contribuția acestor mijloace. Obama e unul dintre ei”, a spus Emil Hurezeanu. 

Acesta a precizat însă, că președintele Klaus Iohannis mai are doar câteva zile  în care mai poate transmite mesaje neangajate politic. „Mai are câteva ore, zile, de tangaj în domeniul mesajelor simbolice, neangajate politic. Va fi foarte repede în situația să se ancoreze în locul fostului căpitan de vas, în mijlocul furtunii politice, sociale, în care apelul la rețelele de socializare va deveni nu caduc, dar secundar”, a conchis jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri